"MEE1S" VOOR EN VAN VROUWEN

 

Hoe wij het ook noemen, vrouwenparticipatie, moederraad of cliëntcentraal; MEE1S heeft jou nodig...

MEE1S bestaat uit een groep van zwangeren en ex-zwangeren waarmee de verloskundigen, kraamverzorgenden en samenwerkendepartners op initiatief van Geboortezorg Bijeen een aantal keer per jaar overlegt. De zorgprofessionals stellen hiermee de zwangere en haar omgeving centraal. Haar stem en die van haar omgeving telt. Zij geven ruimte aan de zwangeren om deel te nemen aan de ontwikkelingen met betrekking tot de kwaliteit van de geboortezorg.

Leden van MEE1S zijn (aanstaande) moeders die hun ervaringen voor, tijdens en na de geboorte van hun kind met de zorgprofessionals delen. Dit is voor Kraamthuis en Geboortezorg Bijeen belangrijk. Met deze informatie kunnen de zorgprofessionals de zorg verbeteren en aanpassen op specifieke behoefte van de vrouw en haar omgeving en bijdrage leveren aan Public Health gerichte verloskunde.


Iets voor jou? 

Ben je zwanger of onlangs moeder geworden? Houd je er van om actief betrokken te zijn? Vind je het leuk om met ons mee te denken en om ons te helpen met vernieuwen en verbeteren? Ben je geïnteresseerd in ontwikkelingen in de geboortezorg. Dan is Geboortezorg MEE1S misschien iets voor jou!

Als lid van MEE1S kun je verwachten dat:

  • Wij je vragen om jouw ervaringen met ons en eventueel ook met studenten te delen, zodat wij de toekomstige geboortezorg nog beter kunnen gaan inrichten, de toekomstige zorgverleners nog beter kunnen opleiden;
  • Wij met aandacht naar je inbreng en mening luisteren;
  • Wij je vragen om je ervaring te delen en mee te denken in de regionale en lokale ontwikkelingen in de geboortezorg.


Heb je vragen of interesse?

Neem voor meer informatie contact op met je verloskundige of Kraamthuis Friesland.